Topik yang hangat dalam pencarian lelaki pasti salah satunya adalah posisi seks. Posisi seks memainkan peranan yang penting dalam memberi kepuasan kepada pasangan selain dari merangsang nafsu ketika berjimak.

Anda harus kreatif dan berani mencuba pelbagai posisi seks untuk kepuasan bersama pasangan. Walau bagaimanapun, tak semua posisi seks itu membuat wanita kelihatan seksi dan menarik. Tambahan jika punggung dipenuhi selulit dan kedutan, pasti membantutkan nafsu.

Jangan risau, anda boleh mencadangkan posisi- posisi yang kami ajarkan di bawah untuk kepuasan bersama pasangan tercinta. Enam posisi tersebut mampu membuatkan isteri anda kelihatan seksi dan mengancam jiwa. Cubalah!

 

Gaya Doggy

Jika perut adalah kelemahan isteri anda (perut buncit, berparut, berlipat) posisi seks gaya doggy patut anda cuba! Posisi ini adalah antara posisi terbaik untuk “menyorokkan” segala ketidakyakinan isteri anda. Gaya doggy juga bagus untuk mencapai rangsangan G-spot. Anda boleh mengajar isteri kerap lakukan senaman squat pula untuk mantapkan punggung yang akan kelihatan seksi dari belakang itu. Pasti anda bertambah berahi ingin beraksi.

Kredit gambar: Slutty Girl Problem

Gaya cowgirl

Gaya cowgirl terbukti mampu meleperkan perut isteri anda! Nak buat senaman sambil menikmati seks tak? Cuba posisi ini! Senang saja, biarkan isteri naik ke atas anda dan saling menghadap. Kemudian, gunakan kekuatan otot paha anda untuk membuat henjutan. Gerakan buah dada pasangan pasti membuatkan berahi anda membuak- buak. Tambahan dengan riak muka isteri yang sedang melayan henjutan nikmat, pasti kelihatan seksi dan mengghairahkan. Bayangkan jika si isteri meregangkan bahu mendongakkan kepala.

Kredit gambar: You Queen

Gaya missionary

Bosan ke dengan posisi seks ini? Anda silap besar. Sebenarnya, gaya missionary paling sesuai untuk menyerlahkan keseksian bahagian pangkal paha dan punggung pasangan anda.

Bayangkan pasangan memeluk anda dengan kaki ketika dalam posisi ini. Jika pasangan tak tahu, anda saja yang tarik kakinya untuk memeluk anda. Nah kini anda hanya akan nampak payudara dan muka pasangan anda. Inilah masanya untuk membuat aksi gomol- menggomol, ramas- meramas dan bercumbu- cumbuan. Pasangan pasti mengeliat kegelian. Bersedia kerana pasangan anda boleh mencapai klimaks dengan aksi sebegini. Nikmatilah pemandangan indah wajah orgasme pasangan anda.

 

Kredit gambar: Good To Know

Gaya spooning

Spooning adalah antara posisi seks yang paling terbaik untuk menyembunyikan perut, payudara dan bahagian depan badan pasangan anda.

Cuba baring dengan menghadap belakang pasangan. Biar pasangan di hadapan anda. Untuk lebih seksi dan menarik? Cuba lentikkan badan pasangan dengan menarik bahagian pinggangnya ke belakang, agar punggung kelihatan lebih menggiurkan.

Bisikkan kata- kata romantis ke telinga pasangan sambil menggesel- geselkan zakar ke celah peha pasangan. Nanti bila “aksi” sudah bermula, jangan lupa untuk tarik tangan pasangan bagi sesi meramas dan menggomol ya.

 

Gaya 69

Kalau pasangan nak beri kenikmatan seks oral, adakah dia akan nampak semua selulit ini? Hey! Janganlah fikir banyak sangat. Jika anda mahu menikmati seks oral, cuba gaya 69 ini. Gaya ini paling terbaik untuk menikmati

Anda boleh duduk di atas, atau isteri yang duduk di atas anda, dalam gaya 69. Yang pasti, anda akan “ditambat” dek kenikmatan blowjob yang diberi dan pasangan pasti mengeliat menahan permainan anda di kelentitnya.

 

Berdiri

Posisi ini paling seronok jika anda nak buat quickie! Tak payah risau lagi sebarang lebihan lemak yang akan terlipat bila anda tunduk atau mengangkat kaki. Anda akan menghadap muka pasangan, bercumbu- cumbuan dan saling berdakapan. Buah dada pasangan akan menggesel dada anda, menghangatkan lagi suasana romantis.

Dengan posisi seks berdiri, anda tak payah risau lagi. Cubalah!

Apa yang penting, anda perlu ingat satu perkara — hubungan seks adalah untuk merapatkan hubungan antara pasangan. Ia melibatkan kepercayaan dan keseronokan. Jadi, anda pun tak payahlah nak fokus sangat tentang “kekurangan” pasangan anda. Apa yang penting ialah keyakinan semasa bersama dan kepuasan yang dinikmati.

Dan percayalah, paling penting dalam hubungan ranjang adalah komunikasi walaupun tanpa kata- kata. Faham- faham sajalah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *